Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Ermenekte İstişare Toplantısı Yapıldı

Ermenekte İstişare  Toplantısı  Yapıldı

Kaymakam Batuhan Taşgın, Belediye Başkanı Atila Zorlu, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Parti Başkanları, Kooperatif Başkanları, Daire Amirleri, İlçe Esnafları ve vatandaşların katıldığı istişare toplantısı 7 Kasım Perşembe günü saat 17:00 de Belediyemiz Toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Katılımcı bir yönetim anlayışı ile her türlü görüşe ve istişareye açık olmayı benimseyen Başkan Atila Zorlu konuşmasında, Ermenek’in sorunlarını hepimizin bildiği, İlçemizin sorunları ve kalkınması için neler yapılabileceği konusunda karşılıkları görüşlerinizi dinlemek amacıyla böyle bir toplantı düzenlediğimizi belirtti.
Toplantıda ağırlıklı olarak üzerinde durulan konular arasında ise Maden, Eğitim, Tarım ve Turizm alanlarında İlçemiz için ne gibi çalışmalar yapılabileceği hakkında görüşler dile getirildi. Katılımcılarında isteğiyle bu alanlarda çeşitli meslek gruplarından dört adet komisyon kurularak çalışmalara başlanıldığı bildirildi.
Belediye Başkanı Atila Zorlu, İlçede bir konsey oluşturmak suretiyle katılımcı demokrasi ve şeffaflık ilkeleri gözetilerek ilçe için en iyisinin yapılacağını belirtti

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık