Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Fatih Mahallesi Doğalgaza Kavuşuyor

Fatih Mahallesi Doğalgaza Kavuşuyor

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın girişimleri sonucu bir mahalle daha doğalgaza kavuşuyor. Bugün itibariyle Fatih Mahallesi’nde çalışmalara başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Fatih Mahallesi’ne hayırlı olmasını dileyerek, mahalledeki su deposunun bulunduğu kısma Ramazan Bayramı’ndan itibaren gaz vermeyi hedeflediklerini kaydetti.
Fatih Mahallesi ziyaretinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan ve onlarla bol bol sohbet eden Başkan Kalaycı, yaptığı açıklamada: “Doğalgaz firması ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Fatih Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarına başladık. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyor, doğalgaz firmasının yetkililerine de teşekkür etmek istiyorum. Bizim için Karamanımızın her mahallesi aynı öneme sahiptir. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için belediyenin tüm imkânlarını seferber edeceğiz. Şu an bu bölgede yaşayan doksan beş hanenin inşallah bayramdan itibaren gaz akışları sağlanacak. Kalan kısımlar için de Enerya şirketiyle sürekli görüşüyoruz. Karaman Belediyesi olarak bu konuda elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Fatih Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımıza tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık