Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Fen İşleri Ekipleri Karaman’ın Her Noktasında

Fen İşleri Ekipleri Karaman’ın Her Noktasında

Belediyemize bağlı birim müdürlükleri Karaman’ın farklı bölgelerinde gece – gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Karaman Belediyesi’ne bağlı ekipler Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın talimatları ile şehrin en uzak bölgesinden merkezine kadar her alanda 7/24 kesintisiz olarak çalışmalarına devam ediyor. Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler; Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı eksik kalmış ve hiç yapılmamış cadde ve sokaklarda sıcak asfalt ve kaldırım çalışması, Şeyh Şamil Mahallesi’nde geri dönüşüm kapsamında asfalt kazıma ve asfaltlama çalışması, Ahmet Hilmi Birand Caddesi üzerinde kaldırım, parke döşeme çalışması ve şehrin farklı bölgelerinde metruk evlerin yıkılması ve geçici otopark haline dönüştürülmesi çalışması, 100. Yıl Bulvarında yapılan yeşil bant ve otoparkta kaldırım çalışması gerçekleştiriyor. 

Ekiplerin 7/24 sahada olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı; “Karamanımız her noktasına hizmet götürmeye devam ediyoruz. Öncelik esasına uygun bir şekilde belirlediğimiz plan kapsamında her mahalleye girerek sorunları tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Söz verdiğimiz gibi hiç durmadan, bıkmadan, yorulmadan çalışacağız bu şehri hep birlikte yöneteceğiz.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık