Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

FİNAL DERSHANESİNİN İKİNCİ ŞUBESİNİ AÇTI

FİNAL DERSHANESİNİN İKİNCİ ŞUBESİNİ AÇTI

 bilginin ve ilginin adresi Fatih Etüt Merkezinin açılışını Vali Murat Koca  Milletvekilimiz Mevlüt Akgün KMÜ Rektörümüz  PROF. DR. Sabri Gökmen ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Asım Sultanoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdik.

Değerli protokol üyelerimize, velilerimize, öğrencilerimize, Doğukışla semti sakinlerine ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

Final Dershanesi Merkez Şube Müdürü  değerli Halil Yılmaz’ın Fatih Etüt Merkezi açılış konuşması;

Sayın Valim, Sayın Milletvekilim; protokolümüzün değerli üyeleri, değerli meslektaşlarım, değerli misafirler ve basınımızın değerli mensupları

Fatih Etüt Eğitim Merkezimizin açılışına hoş geldiniz. Şeref verdiniz. Katılımınızdan dolayı sizlere minnettarım. Sizleri en kalbi duygularımla  selamlıyorum.

Bizler eğitime gönül vermiş eğitmenler olarak karamanın en güzide mahallesi olan Doğukışla mevkiinde Fatih Etüt Eğitim Merkezini açarak değişen konjonktürde eğitime hizmet vermekteyiz. Merkezimizde 1. Sınıftan 8. Sınıfa kadar öğrencilerimize hem kişisel gelişim hem de eğitim noktasın da değerli personellerimizle hiç yılmadan yorulmadan çalışacağız.

İlerleyen süreçlerdeki hedefimiz Fatih Etüt Merkezini  şubeleştirerek Karaman’da hizmet vermeye devam edeceğiz…








Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık