Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

İl Genel Meclisi Mayıs Ayı Toplantıları Başladı

İl Genel Meclisi Mayıs Ayı Toplantıları Başladı

Karaman İl Genel Meclisi 2018 Mayıs ayı ilk toplantısına, İl Genel Meclisi 1.Başkan Vekili Adem KAPAR başkanlığında saat 15:00’de İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda yoğun bir gündem eşliğinde başladı.
İl Genel Meclis üyelerinin katılımı ile başlayan toplantıda 27.dönem milletvekili seçimleri için istifa eden Celalettin GÜNGÖRER; Meclis üyeleri ve çalışanlarına bir veda konuşması yaparak: “ 4 yıldır Karamanımız için hep birlikte uyum içinde hizmet ettik. Meclisimizin çalışmalarında başarılarının devamını diliyor, yeni seçilecek arkadaşlara ise hayırlı olsun diyorum. Haklarınızı helal edin.” dedi. GÜNGÖRER’in vedasının ardından  İl Genel Meclisi 1.Başkan Vekili Adem KAPAR kendisine İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi adına hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.
Merkez İl Genel Meclisi yeni Üyesi Zahide HIDIR’ın da katıldığı ilk toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı ve yapılan gizli oylama sonucu Merkez İl Genel Meclis Üyesi ve 1.Başkan Vekili Adem KAPAR İl Genel Meclisi Başkanlığına seçildi. Adem KAPAR’ın başkan seçilmesinin ardından yine yapılan gizli oylama ile İl Genel Meclisi 1.Başkan Vekilliğine Sarıveliler İl Genel Meclis Üyesi Mehmet CANBOLAT seçildi.
Yapılan seçimin ardından İl Genel Meclisi Başkanı olarak seçilen Adem KAPAR: 
“Yıllardır Karamanımız için aktif olarak yürüttüğüm Meclis üyeliğimin ardından üstlendiğim Başkanlık görevinde de tek hedefimiz Karamanımızı hakettiği konuma getirmek ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını layığıyla karşılamak için çalışmak olacaktır. 07-11.05.2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2018 Mayıs Ayı Meclis toplantılarında alınacak kararların İlimize ve Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, beni bu göreve layık gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ” dedi.

Meclisin Mayıs ayı gündeminde bu ay;
İl Özel İdaresinin 2019 yılı yıllık taslak yatırım ve çalışma programları, İl Özel İdaresine bağlı yerlerdeki uygulama imar planı değişikliği teklifleri, ödenek aktarımları, satış kararları ve birimlerden gelen teklifler dahil pek çok gündem maddesinin yanısıra geçen aydan komisyonlara havale edilen raporlar ve Valilik’ten gelen teklifler görüşülerek karara bağlanacak.
Toplantının sona ermesinin ardından Merkez İl Genel Meclis yeni Üyesi Zahide HIDIR’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Adem KAPAR ve Meclis üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık