Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun Veda Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun Veda Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu veda mesajında şu ifadelere yer verdi:
09 Şubat 2017 tarihinde göreve başladığım Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden, kendi isteğim doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişliğine atanmış bulunmaktayım. Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görev sürem boyunca il milli eğitim müdürlüğündeki yönetici ve personel arkadaşlarım, okul yöneticilerim, öğretmenler ve tüm çalışma arkadaşlarımla iş birliği içerisinde uyumlu bir çalışma ortamı oluşturduğumuza ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitimine katkı sağladığımıza inanıyorum. 
Müdürlük görevimi; mutlu çocuğun mutlu toplumun inşacısı olduğu bilinci ile sürdürmeye çalıştım. Eğitim müesseselerimize ve milletimize hizmet bilinci ile Bakanlığımız ve Valiliğimizin tarafımıza tevdi ettiği görevleri özveri ile ifâ etmeye gayret ettim. Eğitim camiamızın bilgi birikimi, enerjisi ve çalışma heyecanına güvenerek başladığım görevde, hakkaniyet ölçüsü içerisinde faydalı, doğru ve güzel işler yapmaya özen gösterdik. Eğitimin bütün kademelerinde hizmet etmiş bir eğitimci olarak Karaman’ı hep birlikte bir adım daha ileri götürmenin heyecanını yaşadım. Bu doğrultuda aklı ve kalbiyle bakabilen güzel ahlâka sahip, bilge nesiller için devletimizin imkânlarını en iyi şekilde yönetme çabasıyla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak eğitim kurumlarının altyapısını geliştirmeye çalıştık. Karaman’ın eğitim-öğretim hizmetlerindeki gelişim ve değişiminin hız kesmeden sürdürüleceği inancındayım.
Donanımlı yöneticilerimiz, dinamik ve heyecanlı öğretmen kadromuzla iletişim kanallarını her daim açık tutarak ve ortak aklı gözeterek görevimi icra etmeye çalıştım. Uzlaşma kültürü içerisinde okul ve kurumlarımızda temel yaklaşımımız; kamu kurumlarından sivil toplum kuruluşlarına ortak projelerle inovasyona dayalı yenilikçi bir anlayışla katılıma davetkâr, sorun çözmeye odaklı, adalet ve hakkaniyete riayet ederek davranmak olmuştur. Şahsım için önemli olan görevimi lâyıkıyla ve hakkıyla yapabilmek, bu kubbede hoş bir sadâ bırakabilmiş olmaktır.
Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı bilgili, donanımlı, kültürlü her şeyden önce vatan ve bayrak sevdasını gönüllerine nakşetmiş milli şuura sahip bireyler olarak yetiştirme çabasında olan yöneticilerimize ve bilhassa öğretmenlerimize müteşekkirim. Karaman’da gerçekleştirdiğimiz her başarının altında sizlerin imzası, her güzelliğin neşvünema bulmasında sizlerin büyük emekleri var.
Çalışmalarımızda hep yanımda olan ve bizden desteğini hiç esirgemeyen Bakanımız Sayın Ziya Selçuk başta olmak üzere, Karaman Valimiz Sayın Fahri Meral’e, görev süremin başından itibaren desteklerini hep yanımda hissettiğim Karaman milletvekillerimize, belediye başkanımıza, eğitim sendikalarına, kamu kurum ve kuruluşlarına, basın yayın kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, tüm milli eğitim camiasına ve bütün Karamanlılara, iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan eğitim paydaşlarımıza teşekkür ediyor; sevgili öğrencilerimize hayat boyu sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.
Karaman’ı çetin tabiat şartlarında, çalışkan insanların kenti olarak tanıdım. Tarihi ve doğal güzellikleri ile turizm kenti olmayı hak eden, Karadağ gibi görkemli bir geçmişe sahip, yılkı atlarının asaletini, endemik bitkilerinin zarafet ve gizemini sinesinde taşıyan, Türkçemizin başkentinden ayrılırken burada uyum ve birlik içinde yaşayan Karamanlı hemşehrilerime ve özelde maarif camiamıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Karaman’ın gönlümüzdeki yeri özel kalacaktır.
Üzerimde haklarınızın olduğu düşüncesiyle haklarınızı helal etmenizi bekliyorum. Çalıştığım süre içerisinde benden doğan haklarımı helal ediyorum. Benden sonra görevi devralacak milli eğitim müdürü arkadaşımın bayrağı çok daha yükseklere taşıyacağı inancıyla yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eder, görevinde başarılar dilerim.
En kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık