Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

İl Müdürü Çalışkan, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleriyle Bir Araya Geldi

İl Müdürü Çalışkan, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleriyle Bir Araya Geldi

Salgın nedeniyle gerçekleştirilen uzaktan eğitim sürecinde evden bağlantı kurulan dijital platformların ve iletişim kanallarının daha da önem kazandığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, bu noktada yeni süreçte bilişim araçlarının hayatımızdaki yerinin artacağını ifade etti. 
Telekonferans şeklinde gerçekleştirilen toplantıda pandemi dönemi, uzaktan eğitim süreci, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Milyon Yazılımcı Projesi, 21. yüzyıl becerileri, yapay zeka, EBA’nın etkin kullanımı, uzaktan eğitim araçlarının kullanımına ilişkin eğitimler, yeni süreçte yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüşler dili getirildi. 
Bilişim teknolojileri öğretmenlerinin desteğinin okul dışında da çok önemli olduğunu vurgulayan İl Müdürü Çalışkan, bu süreçte sağladığı katkılardan dolayı kendilerine teşekkür etti. 
Uzaktan bağlantı yoluyla gerçekleştirilen bilişim öğretmenleri buluşmaları, branş öğretmenleri tarafından her hafta yapılacak.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık