Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

İl Müdürü Kurt, Özel Eğitim Öğrenci ve Aileleriyle İftarda Buluştu

İl Müdürü Kurt, Özel Eğitim Öğrenci ve Aileleriyle İftarda Buluştu

Özel Eğitim Uygulama Merkezinde düzenlenen iftar programına, İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, programa katılan herkese teşekkür etti.  Abdurrahman Kurt, “Bizim bu okulumuzda özel öğrencilerimiz var. Biz olaya şöyle bakıyoruz, eğer bir insanda, bir öğrencide eksilen bir taraf var ise onu ikame edecek, telafi edecek, kuvvetlendirecek başka bir taraf mutlaka vardır. Önemli olan o tarafın tespit edilip kuvvetlendirilmesi ve ortaya güzel işlerin çıkarılması. Uygulama okulumuz bu amaçla hizmet ediyor. Ben bu mübarek ayda tutulan oruçlarımızın kabul olması diliyor, programa katıldığınız hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Program, yemek ikramı ve Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Barbaros Orman tarafından yapılan yemek duasının ardından sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık