Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

İl Özel İdaresi Çalışıyor!

İl Özel İdaresi Çalışıyor!

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Ekipleri 2019 programı doğrultusunda planlanan çalışmaları birer birer tamamlamaya devam ediyor.
Bu doğrultuda ekipler tarafından 1.kat asfalt çalışması tamamlanan Cerit-Bademli-Elmadağ güzergahındaki ekipleri ziyaret ederek asfaltlanan yolları yerinde gören İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR: “Köydes Programımızda bulunan Cerit Köyü ve Elmadağ arasındaki 7.7km yolumuzun 1.kat asfalt sathi kaplaması tamamlandı. Ekiplerimiz programda aksama yaşanmaması için aralıksız çalışıyor.” Dedi.
Tarlaören köy yolunda asfalt hazırlık çalışmaların sürdüren ekipleri de ziyaret ederek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan KAPAR : “ Şu anda Gülkaya-Akpınar arasındaki yolda astar atımı yapıldı, levhalarımız çakıldı. Çavuşpınarındaki köprümüzün korkulukları, boya ve bakımı yapıldı. Aybastı-Tabanlı arasındaki yolumuzda bakım çalışması yapıldı. 
Akçaşehir-Ambar arasındaki 12km.’lik yolumuzun 1.kat asfalt çalışması tamamlandı. Atış poligonu asfalt serimi tamamlandı. Yollarbaşı-Mecidiye arası 1.kat asfalt çalışması sürerken Akçaşehir giriş yolundaki asfallt çalışmalarımız da tamamlandı.
Aybastı-Narlıdere arasındaki yıkılmak üzere olan beton menfezlerin yıkım ve yenileme işi ekiplerimiz tarafından yapıldı. Mesudiye çevre yolumuzda ve Çiğdemli köy içinde de 1.kat asfalt çalışmamız tamamlandı.
Ayrıca İl Özel İdaresi olarak önce insan sağlığı diyoruz ve asbestli borulardan kurtarmak için Ekinözü köyümüzün içme suyu hattının tamamını yeniliyoruz.
Ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” Dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık