Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

İl Özel İdaresi Yol Çalışmaları Yoğun Şekilde Devam Ediyor

İl Özel İdaresi Yol Çalışmaları Yoğun Şekilde Devam Ediyor

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü tarafından 2019 programı doğrultusunda yürütülen yol yapım çalışmaları, bir yandan asfalt sezonunun başlaması diğer yandan gelişen afet durumlarında yapılan acil müdahele gerektiren çalışmalar ile birlikte yoğun bir şekilde sürüyor.
Yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler veren İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener TERLEMEZ: “ Olumsuz hava koşulları sonrasında Dağkonak Köyümüzde Köy İçi hafriyat temizleme işleri yapılarak yol ulaşıma uygun hale getirildi, Taşkale Köyümüzde yaşanan heyelan sonrası yol ekiplerimiz tarafından verilen uzun uğraşlar sonucu yeniden ulaşıma açıldı, Karadağ’da sondaj çalışması yapıldı, Kılbasan Köyümüzde greyder ile arazi yolu bakımı yapıldı, Gülkaya Köyümüzde yaşanan yoğun yağışlar sırasında zarar gören içme suyu hatları onarıldı, yenilendi ve depo tamiratları yapıldı. Ekiplerimiz, Muhtar ve vatandaşlarımız tarafından İdaremize iletilen acil ihtiyaç ve talepleri karşılamak için her daim teyakkuz halindeler.
Diğer yandan sezonun başlaması ile İl Özel İdaremiz’de sıcak asfalt üretim tesisimizde ürettiğimiz asfalt ile yapılan ve devam eden çalışmalarımız ise şu şekilde; İkizçınar- Siğilli yolumuzda büz koyma ve yol genişletme çalışmaları yapılarak yol asfalt için uygun hale getirildi, Karacaören- Eğilmez arasında astar çalışması yapılarak asfalt altyapı çalışması tamamlandı, Yollarbaşı Köyümüzde sıcak asfalt serimi devam ediyor, Başyayla- Üzümlü- Bozyaka ve Büyük Karapınar’da asfalt altyapı çalışmalarının 3 km.’lik kısmı tamamlandı. Ekiplerimiz programın aksamadan devam etmesi için çalışmalarını özveriyle sürdürüyor. Biz de çalışan ekiplerimize kolaylık ve başarı diliyoruz.” Dediler.
 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık