Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

İyi Parti Her Yerde!

İyi Parti Her Yerde!

İYİ Parti Karaman Teşkilatı Yerel Seçim çalışmalarını günden güne artırıyor.
İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, Karaman’da halkla kucaklaşmasını sürdürüyor.
Seçim çalışmasına gece gündüz demeden ekibi ile birlikte vatandaş buluşmalarına ağırlık veren Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, Karaman’da Türk Dünyası Dil Parkında dinlenen hemşehrilerimizi de ziyaret etti. 
“Anlat hemşehrim İYİ’misin” sloganı ile çıktığı seçim kampanyasında gerçekleştirdiği ziyaretlerinde halkı selamlayan, halini sorarak dertleşen, talep ve önerilerini dinleyen İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, Türk Dünyası Kültür Parkında hemşehrilerimizle sohbet etti.
Burada gençlerle de yakından ilgilenen ve onlarla sohbet etme fırsatı yakalayan Bayraç, gençlere de çeşitli tavsiyelerde bulundu. “Önceliğimiz insan, hizmet ve Karaman” diyerek hemşehrileri ile bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, 31 Mart Yerel Seçimlerinin Karamanımız ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık