Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

17 Nisan 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

İYİ Parti’nin yeni Merkez İlçe Başkanı belli oldu

İYİ Parti’nin yeni Merkez İlçe Başkanı belli oldu

İYİ Parti Karaman Merkez ilçe Başkanı Aydın ÜNLÜSOY oldu. Haber sitemize açıklamalarda bulunan yeni Başkan Aydın ÜNLÜSOY şunları söyledi; “ İyi Parti Karaman Merkez İlçe Kurucu Başkanımız Sayın Necdet Uysal istifa etmesi ile ve partimizin 2. Olağanüstü kongresinden sonra Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendi ve yönetimin almış olduğu kararla bazı il ve ilçe merkezlerinde yeniden yapılanmak için İyi Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı görevine atanmış bulunmaktayım.
 
İyi Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı görevine Karaman teşkilatımızı ilk kuruluş anında itibaren, ileri seviyelere ulaştırmak için ciddi çalışmalar yapan Merkez İlçe Başkanımız Sayın Necdet Uysal ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum.
Biz de kurucu üyelerimizin yanı sıra aramıza katılan Ezan-ı Muhammed’in, Türk Bayrağından ve Türkiye Cumhuriyetinden rahatsızlık duymayan, vatanına, milletine canın gönülden hizmet etmek isteyen yeni üyelerimizle teslim aldığımız görev ve sorumluluklarımızın bilinci ile bayrağı daha üst seviyelere taşımak üzere üzere çalışmalarımıza ara vermeden, hız kesmeden devam edeceğiz. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Genel Başkanımız Meral Akşener ve parti tüzüğümüzün izinde İl teşkilatımızın yanında Merkez İlçe ve tüm İlçe teşkilatlarımız ile daha ileri seviyelere taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Omuz omuza hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu anlayış ve ideal ile oluşturduğumuz Merkez ilçe yönetim kurulu üyelerimizi de kamuoyuna bilgilerine sunarım.
Aziz Milletimizin her ferdini iyilik hareketimize davet ediyor saygılarımı sunuyorum.”

SIRA NO

AD SOYAD

1

AYDIN ÜNLÜSOY (Başkan)

2

AHMET DEMİRAYAK

3

NİHAL TÜMENE

4

ÖZKAN AKTAŞ

5

AYŞE KÖKDEMİR

6

FATMA TEZ

7

AHMET BÜYÜKYHALÇIN

8

EREN DEMİRBAŞ

9

FERHAT RECEP YARBAY

10

AKİF ALIÇ

11

ŞAHİN ŞENTAŞ

12

GÜLDEN ALADAĞ

13

AHMET UZUN

14

MUHSİN KÜÇÜKDEMİR

15

MESUT DORUK

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık