Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Kalaba Köyündeki Yangın İçin Tüm Yetkili Kurumlar Seferber Oldu

Kalaba Köyündeki Yangın İçin Tüm Yetkili Kurumlar Seferber Oldu

Dün öğlen saatlerinde İlimiz Merkeze bağlı Kalaba Köyünde çıkan yangında Valilik, Jandarma, İl Özel İdaresi, Karaman İtfaiyesi, İl Afet Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma yetkilileri ve çevre köylerdeki köylüler yangını söndürmek için olağanüstü çaba sarfettiler.
Olayı yayılan dumandan dolayı farkedip çevre köylerden gelen köylülerimiz, yetkili kurumlar gelene kadar yangını söndürmek için seferber oldular. Köylülerimizin bu duyarlı çabası daha büyük bir felaketi engelledi.
Orman İşletme Müdürlüğümüzün de havadan helikopter ile katıldığı yangın söndürme çalışmalarına İl Özel İdaresi de tüm araç ve ekipmanlarıyla  büyük destek verdi. Yangın söndürme çalışmalarına katılan İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener TERLEMEZ, 3 ahşap evin kullanılamaz hale geldiği Köyümüzde yangın esnasında evlerde kimse olmaması ve can kaybının yaşanmamasına şükrettiklerini belirterek evleri yanan hemşerilerimize geçmiş olsun diyor ve yangın söndürme çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dediler.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık