Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Kalaycı Gönüllere Girmeye Devam Ediyor

Kalaycı Gönüllere Girmeye Devam Ediyor

Dursun Fakih Huzurevi, MHP Kadın Kolları tarafından Yaşlılar Haftası nedeni ile dün akşam düzenlenen programla farklı ve güzel bir gün yaşarken, programa katılan başkan adayı Kalaycı da yaşlılarla kurduğu diyalogla gönülleri fethetti. 

MHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen müzikli kutlama programına katılan Kalaycı, salonda bulunan bütün yaşlılarla tek tek ilgilendi, sohbet etti ve çeşitli hediyelerle gönüllerini aldı. Yaşlıların yılın sadece bir günü ya da bir haftasında hatırlanmalarının ne dinimize ne de kültürümüze uymayacağını belirten Başkan Adayı Savaş Kalaycı;

“Bizim anlayışımızda her gün yaşlılar günüdür, her hafta yaşlılar haftasıdır. Onların duaları bu toprakların huzurudur, bereketidir. Bu akşam böyle bir program tertip ettikleri için Kadın Kollarımızın başkan ve değerli yöneticilerine, bu imkanı sağladıkları için de Huzurevi yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. İnşallah, yeni dönemde yapacağımız tüm çalışmalarla ve hayata geçireceğimiz projelerle Karamanımızı tam manasıyla “Yaşlı Dostu Şehir” haline getireceğiz. Yaşlılarımıza daha mutlu, daha huzurlu bir şehir sunacağız. Ben bu vesile ile tüm yaşlılarımızın bu özel günlerini kutluyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Huzurevi sakinlerinin neşeli tavırları ve şarkılara eşlik etmeleri ile dikkat çeken program, MHP Kadın Kollarının çeşitli ikramları ve müzik dinletisiyle sona erdi. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık