Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Kamyonet ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

Kamyonet ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

Kaza, sabah saat 09.30 sıralarında Yunuskent Mahallesi Valilik Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.A. yönetimindeki 70 AAK 052 plakalı kamyonet ile U.K. idaresindeki 70 AAP 338 plakalı motosiklet kavşakta çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan R.M. yola savrularak yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


Konutundan Valilik Binasına gitmekte olan Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık da, kazayı görerek durdu. Makam aracından inen Vali Işık, yaralı gençlerin başından bir an olsun ayrılmayarak durumları hakkında bilgi aldı. Yaralılar, ambulanslarla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle kısa süreliğine trafiğe kapanan kavşak, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık