Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediye Spor Satranç Süper Ligi’nde İlimizi Temsil Ediyor

Karaman Belediye Spor Satranç Süper Ligi’nde İlimizi Temsil Ediyor

Dünya’nın ve Türkiye’nin en güçlü satranç sporcularının şampiyonluk mücadelesi verdiği Satranç Süper Ligi başladı. Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 25 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen ve 13 takımın katıldığı Türkiye Satranç Süper Ligi’nde Karaman Belediye Spor takımı da yer alıyor. 

Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’nde başarılı bir mücadele sergilediklerini söyleyen Karaman Belediye Spor Kulübü Başkanı Hacı Osman Ünüvar: “Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çalışkan’ın talimatıyla kurduğumuz Satranç takımımız, Türkiye Satranç Süper Ligi’nde ilimizi temsil ediyor. Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi ülkemizin en üst ligi ve dünyada ses getiren, son derece kuvvetli sporcuların oynadığı bir lig. Dünyaca ünlü sporcuların ve Türkiye’nin büyük ustalarının oynadığı bu kulvarda yarışmaktan bizler de son derece gururluyuz. Şu ana kadar güzel maçlar çıkardık. İnşallah iyi bir dereceyle müsabakalarımızı tamamlamak istiyoruz. 5 Ağustos'ta sona erecek lig sonunda şampiyon olan takım, ülkemizi 2018 Avrupa Kulüpler şampiyonasında temsil edecek. Satranç Süper Ligi’ne katılan sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık