Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediyesi Bayrama Hazır

Karaman Belediyesi Bayrama Hazır

Bayramın huzur içinde geçirilmesi ve herhangi bir problem yaşanmaması için hazırlıklarını tamamlayan Karaman Belediyesi, her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da kesintisiz hizmet verecek. Belediyenin bayram süresi boyunca Karaman halkının hizmetinde olacağını söyleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, tüm vatandaşların bayramını tebrik etti. Başkan Kalaycı, Kurban Bayramı’nda vatandaşların istek ve şikâyetlerini 444 25 70 nolu Çağrı Merkezine bildirmelerini istedi.

Tüm Ekipler Sahada Olacak

Kurban Bayramı’nda belediyenin tüm birimleri 24 saat görevlerinin başında olacak. Zabıta Müdürlüğü; Kurban satış alanı ve gıda satışı yapılan yerlerde denetimlerine devam edecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü; Kurban kesim yerlerinde bayram süresi boyunca temizlik, bayramın son iki günü de bu alanlarda ilaçlama yapacak. Mezarlık İşleri Müdürlüğü; Mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü; Kurban satışı ve kesimi yapılacak olan alanları sosyal mesafe kurallarına göre düzenleyerek gerekli tedbirlerini aldı. İtfaiye Müdürlüğü de; araç ve gereçlerinin bakımını yaparak her hangi bir yangın ve kaza durumuna anında müdahale edebilmek için görevinin başında olacak.

Ücretsiz Poşet ve Maske dağıtıldı

Belediye ekipleri Kurban bayramı öncesinde Karaman’daki tüm evleri kapı kapı gezerek poşet ve maske dağıttı. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın selamını ve bayram tebriğini alan vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Savaş Kalaycı’ya ve Karaman Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık