Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediyesi’nden Duyuru

Karaman Belediyesi’nden Duyuru

Karaman Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada:
“Kimliği belirsiz bazı kişi veya kişilerin Karaman Belediye Başkanı ve Karaman Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak; telefonla para talep ettikleri bilgilerine ulaştık. Vatandaşlarımız, Karaman Belediye Başkanı’nın, Başkan Yardımcılarının, müdürlerin ve belediye personelinin adının kullanıldığı bu tür telefonlara hiçbir suretle itibar etmemelidir. Vatandaşlarımız böyle bir durumla karşı karşıya kaldıklarında İl Emniyet Müdürlüğü'ne ve Belediye Özel Kalem Müdürlüğümüze 0 338 226 40 42 numaralı telefona bilgi verebilirler. Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık girişiminde bulunan şahıslara asla ve asla itibar etmemelidirler.”
Karaman Belediyesi’nin adını kullanarak vatandaşlardan para toplamak isteyen dolandırıcıların olduğu yönünde haberler alındığını belirten Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, ‘Dolandırıcılar, Hasta birinin tedavisi, yaşlı bir kimsenin bakımı ya da fakir bir öğrencinin ihtiyaçları için para talep ediyor. Verilen hesap numarasına para yatırılması isteniyor. Masum vatandaşların yatırdığı paralar dolandırıcıların eline geçiyor. Karaman Belediyesinin iş adamlarından ya da vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir durum, kesinlikle söz konusu değildir.’ ifadeleri kullanıldı.
Karaman Belediyesi  adına ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak ve vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları veya bu yönde herhangi bir duyum almaları halinde hemen Emniyet Müdürlüğünün telefonlarını arayarak ihbarda bulunmaları, bu kişi ya da kişilere kesinlikle itibar etmemeleri önemle rica olunur” denildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık