Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

04 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediyespor İkinci Yarıya Üç Puanla Başladı

Karaman Belediyespor İkinci Yarıya Üç Puanla Başladı

Mutlak şampiyonluk parolası ile sezona başlayan Karaman Belediyespor 24 Ocak Pazar günü ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Ceyhan Doğanspor ile karşı karşıya geldi. Maçın başından itibaren üstün oynayan temsilcimiz Karaman Belediyespor ilk golünü 20. dakikada Hasan Özçelik’in ayağından buldu ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısına da fırtına gibi başlayan temsilcimiz rakip sahada gol aradı. Ender gelişen Ceyhan Doğanspor ataklarında ise dakika 63’ü gösterirken skor dengelendi ve maç 1-1’e geldi. Skorun eşitlenmesinin ardından ataklarını daha da sıklaştıran ekibimiz aradığı golü 70. dakikada Hakan Özkan’la buldu. Bu skorla temsilcimiz deplasmandan üç puanla dönmeyi başardı.
Temsilcimiz bu galibiyetle 25 puanla 3. sırada yer aldı. Ekibimiz bu haftayı bay geçecek. Bir sonraki maçında ise 07 Şubat Pazar günü Konya Ereğlispor’u konuk edecek.  

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık