Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediyespor’da Hedef Şampiyonluk

Karaman Belediyespor’da Hedef Şampiyonluk

Karaman Belediyespor Başkanı Mustafa KARAKAŞ kamuoyuna yaptığı açıklamada;
“İlk sezonumuz olmasına rağmen oldukça iddialı bir şekilde lige başlamak istiyoruz. Daha önceden de açıkladığımız üzere hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Karaman Belediyespor adına Bölgesel Amatör Ligine Veda Sezonu adını verdiğimiz bu dönemde hedefimize ulaşabilmek için yönetim olarak ince eleyip sık dokuyoruz. 
Daha önce Karamanımızın evladı olan arkadaşımız, kardeşimiz Sertan Eser hocamızla birlikte çalışmak için görüşmemiz olmuştu ve anlaşma sağlamıştık. Kendisi ile yaptığımız istişareler neticesinde şampiyonluk hedefimize ulaşabilmek için bir sportif direktörlük oluşturulmasına karar verdik. Sertan hocamız, Karaman Belediyesporumuzun sportif direktörü olmuştur. Hocamızın deneyimlerinden faydalanacağız, takımımızı birlikte oluşturacağız. Aynı zamanda alt yapıya önem vererek Karaman’ı bir spor şehri haline getireceğiz.  
Yine yaptığımız görüşme ve değerlendirmeler sonucunda Bölgesel Amatör Ligi’ni iyi tanıyan bir teknik adamla çalışma noktasında mutabık kaldık.  Takımımıza teknik direktör olarak da kariyerinde Bölgesel Amatör Ligi şampiyonluğu bulunan, Kırşehir Belediyespor’u şampiyon yaparak 3. Lige taşıyan tecrübeli futbol adamı Ercan KUL’da karar kıldık. Teknik kadromuzun takımımıza ve şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. 
İnşallah takımımızı da şampiyonluk hedefimize uygun olarak oluşturacağız. Transferlere başladık. Karaman için en iyisini yapmak istediğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hem yönetim, hem takım hem de şehir olarak kenetlenecek, başarıya odaklanacak ve Allah’ın izni ile sezon sonunda da şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz.” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık