Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

23 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

KARAMAN EMNİYETİ ENGELLİLERE UNUTMADI

KARAMAN EMNİYETİ ENGELLİLERE UNUTMADI

 Karaman İl Emniyet Müdürlüğünün karşısında bulunan trafik eğitim parkında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından araç sahiplerine trafikte nasıl hareket etmeleri gerektiği ve araçları kullanma eğitimi verilmeye başlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ‘’ Karaman’lı hayırsever dostlarımızın özellikle Hollanda’da yaşayan hemşerilerimizin ilimizde bulunan engelleri vatandaşlarımıza temin etmiş oldukları ve bu olaya öncülük eden Karaman Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğümüzün çok özverili çalışmaları neticesinde ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimize araç temin edildi. Kardeşlerimizin zata önlerinde engel varken ikinci bir sıkıntı ile karşılaşmamaları adına trafikte nasıl hareket etmeleri gerektiği, araçlarını sağlıklı kullanma noktasında Karaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce eğitim vereceğiz. Arkadaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her konuda eğitim vereceği ve burada da uygulamalı olarak bunun gösterimi tam bir tavır haline gelene kadar bu eğitimlerimiz devam edecektir. Herhangi bir kardeşimiz benim hala ihtiyacım var diyorsa o ihtiyaçlar tamamen giderilene kadar bu eğitimlerimiz devam edecektir. Ayrıca Sosyal sorumluluk çerçevesi içerisinde de bu kardeşlerimizin evlerinde veya araçlarını nereye park edeceklerse oradaki eksiklikleri de gidermiştik, İkinci periyotla dağıtılan araç sahiplerinin de eksiklikleri olduklarını bu gün gördük. O konuda da gerekli talimatlar verilerek hem hayırsever vatandaşlar hem de bizler hem garaj konusunda hem de rampa konusunda elimizden geleni yapacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

 

Araç dağıtımını ve organizasyonu üstlenen Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Erkan ‘’ Yaklaşık 10 – 15 gün önce Hollanda’da yaşayan Karaman’lı hayırsever vatandaşlarımız bizlere bu araçları getirerek teslim ettiler. Bu araçlarının dağıtımını yaparak bu kardeşlerimizin araçla daha önce tanışmadığı için Emniyet müdürümüzden eğitim sözünü almıştık. On onbeşli guruplar halinde bu gün eğitimi bu gün burada başlattık. İkinci bir engelle karşılaşmamaları için bu eğitim şart tı bunuda bu vesile ile burada gerçekleştiriyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum.’’dedi. 

Haber Videosu


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık