Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Nisan 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Ülkü Ocakları, “3 Mayıs Türkçülük Günü”

Karaman Ülkü Ocakları, “3 Mayıs Türkçülük Günü”

 Karaman Ülkü Ocakları, “3 Mayıs Türkçülük Günü” etkinlikleri kapsamında Karaman’ın çamlık bölgesinde pilav şöleni düzenledi.
Etkinliğe Ülkü Ocakları Karaman yönetiminin yanı sıra birçok vatandaş katıldı.
Etkinlikte konuşma yapan başkan yardımcısı Ahmet Ümit Tuna, Türkiye’de Türk kimliğine dönük taarruza karşı müdafaa mücadelesinin 70. yıl dönümü olduğunu söyledi. Türkiye’de çok ciddi sıkıntıların olduğunu söyleyen Tuna,
 
“Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın Türk kimliğinden uzaklaştırılarak, yeni bir sivil anayasa adı altında çok millilik vasfına hitap edecek bir devlet yapısına dönüştürülmesi girişimi var. Bundan son derece rahatsızız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu coğrafyada yaşayan etnik ve dini ne olursa olsun, herkesin Türk olarak kabul eden bir kültüre ve geleneğe sahibiz.
 
Bu kültür ve geleneğin doğrultusunda hep birlikte biz Türk milletini oluşturmaktayız. Dolayısıyla bu ülkedeki ‘Türküyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle biz hep birlikte Türk milletiyiz’ diye biterse bir anlam kazanır. Aksi takdirde ayrışmanın ve parçalanmanın önü açılır” dedi.

Programda Ülkü Ocakları Asena Teşkilatı üyelerinin şiir dinletilerinin ardından pilav dağıtımı yapıldı. 14.30’da başlayan program yaklaşık 2 saat sürdü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık