Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

23 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

KARAMAN'A ANKARADAN HABER VAR

KARAMAN'A ANKARADAN HABER VAR

 Karaman’ın en büyük sorunlarından birisi olarak karşımıza çıkan kendimizi tanıtamama olayına Başkent’de Milletvekillerimiz el koydu ve Mayıs ayı içerisinde çok geniş kapsamlı Ankara’da “Karaman Tanıtım Günleri” düzenlenecek.

Karaman’ın sporla birlikte en zayıf halkası olarak karşımıza çıkan turizmdeki eksikliğimizi gidermek ve Karaman’ın tarihi,kültürel ve ürün çeşitliliği zenginliğimizi göstermek, tanıtmak amacıyla  harekete geçen Ak Parti Karaman Milletvekili  ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, Ak Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ve Ankara Karaman’lılar derneği başkanı Veli Bozkır bir araya gelerek, Karaman adına yapılacak etkinlikler üzerinde çalışma başlattı.Ak Parti Karaman Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, ilk planda Ankara’da çok geniş kapsamlı bir Karaman Tanıtım günleri yapmaları gerektiğini söyledi. Bunun üzerinde yoğunlaşılarak, bu organizasyonun hayata geçirilmesi için düğmeye basıldı.

Gerekli yerlerle temasa geçildi ve Karaman Tanıtım Günlerinin  yapılacağı yer konusu belirlendi ve organizasyonun seçimden sonra 2014 Mayıs ayında yapılması karar altına alındı.

 BEŞİR ATALAY ZİYARET EDİLDİ

 Türkiye Büyük Millet Meclisindeki görüşmesi sonrası Ak Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ile Ankara Karamanlılar Derneği Başkanı Veli Bozkır, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ı makamında ziyaret ederek, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler ve bu konuda Başbakanlık Tanıtma fonundan destek talep ettiler. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, çalışmaların olumlu olduğunu ve bu konuda gerekli desteğin verileceği sözünü verdi.









Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık