Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

05 Mayıs 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

KARAMAN’DA 10 KASIM TÖRENLERİ

KARAMAN’DA 10 KASIM TÖRENLERİ

 Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 75. Yıl dönümünde ilimizde düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Anma programı 10 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 09.00’da Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saat 09.05’te sirenler iki dakika boyunca tüm yurtta aynı anda çalarken bayraklarda yarıya indirildi. Anma programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşının okunmasıyla sona erdi.

10 Kasım Anma Programı daha sonra Piri Reis Kültür Merkezinde devam etti. Piri Reis Kültür Merkezindeki anma programına Vali Murat Koca, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış, Belediye Başkan Vekili Yunus Gök, Cumhuriyet Başsavcısı M. Kemal Çokdinç,  Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Suat Sonay, Vali Yardımcısı Mustafa Sarıkaya, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, daire amirleri, eğitimciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Piri Reis Kültür Merkezinde saat 10.00'da gerçekleştirilen ve Zübeyde Hanım Ortaokulu tarafından hazırlanan anma programı; saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşının okunmasıyla birlikte, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma ile başladı.

Anma programı “Atatürk Haftası” nedeniyle düzenlenen Atatürk” konulu resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere; Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verilerek, devamında Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencilerinin sergiledikleri çeşitli figürler ile devam etti.


























Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık