Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

07 Mayıs 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

KARAMAN'DA 16 YAŞINDAKİ GENÇ KIZDAN 5 AYDIR HABER ALAMIYOR

 KARAMAN'DA 16 YAŞINDAKİ GENÇ KIZDAN 5 AYDIR HABER ALAMIYOR

 Edinilen bilgiye göre, yaşadığı sorunlar nedeniyle kafası dinlensin diye ailesi tarafından İstanbul’daki halasının yanına gönderilen Rabia Yarınınbağı (16) kayıplara karıştı. Baba Cemal Yarınınbağı, 5 aydır hiçbir şekilde kızından haber alamadıklarını ifade etti. Zembilli Mahallesi’nde oturduklarını belirten baba Cemal Yarınınbağı, "Bundan 6 ay önce kızım B.A isimli kişi tarafından kaçırıldı. Yaptığımız aramalar sonucu kızımı A.B isimli şahsın Mersin’in Silifke ilçesinde bir evde sakladığını öğrendik ve orada bularak tekrar eve getirdik. Burada kızımı doktora götürdük ve doktorda bize kızımın kafasının dinlenmesi için Karaman’dan bir süreliğine uzaklaştırın dedi. Biz de bunun üzerine kızım Rabia’yı İstanbul’daki halasının yanına gönderdik. Kızım Rabia, bir süre sonra aniden ortadan kayboldu ve 5 aydır kendisine ulaşamıyoruz" diye konuştu.

  Kızını bulabilmek için çalmadık kapı, bakmadık yer bırakmadığını ifade eden acılı baba, “Kızımın kimlerle konuştuğuna bakmak için cep telefonu görüşmelerinin dökümüne baktım ve görüşmelerde kaybolduğu gün ve onun öncesinde daha önce kızımı kaçıran B.A isimli kişiyle bol bol görüştüklerini tespit ettim. B.A. isimli kişi bize kızımdan haberinin olmadığını söylüyor. Ben eminim ki kızımı B.A, isimli kişi bir yerlerde saklıyor" şeklinde konuştu. Kızının kayıp olduğunu İstanbul’da ve Karaman’da polise bildirdiğini belirten baba Yarınınbağı, kızının hayatından endişe ettiklerini, kızını gören ya da yerini bilenlerin hemen en yakın güvenlik güçlerine bildirmesini istedi.








Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık