Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

24 Nisan 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

KARAMAN'DA AKÜ HIRSIZLARI İŞ BAŞINDA

KARAMAN'DA AKÜ HIRSIZLARI İŞ BAŞINDA

 Geçtiğimiz haftalarda on sekiz servis ve nakliye araçlarından aküler gece saatlerinde evlerinin önünden çalınmıştı. Bu gün ise 7 ayrı araçtan 14 adet akü ve 150 – 200 litre civarında mazot çalındı. Olaylar çeşitli mahalleler ve sanayide park halinde bulunan araçlarda meydana geldi. Servis araçlarının sahibi ve sanayi esnafı durumdan şikâyetçi. Araç şoförleri ile yaptığımız görüşmelerde ‘’ Gece servisini bitirip evime gittim. Piri reis mahallesinde evimin karşısına aracı park edip evime çıktım sabah servisi için araca bindim ve şartelleri açtığımda elektrik gelmediğini fark ettim. Aynı olay daha önce 18 arkadaşımızın başına gelmişti aklıma geldi ve araçtan inerek akü dolabına baktım. Aküler kilitli olmasına rağmen demirler kaynak yerinden kırılarak aküleri almışlar. Polisi arayarak bilgi verdim.’’dedi.

 

Dükkânımızın Önüne Araç Bırakamıyoruz.

 

Sanayi esnafları ise kendilerine tamir için bırakılan nakliye ve servis araçlarını kapının önüne bırakmaktan korktuklarını dile getirerek ‘’ Dün akşam dükkânı kapatıp gittik. Sabah saat 08.00 civarlarında geldiğimizde kapının önünde bulunan iki aracında akülerini almışlar ve yaklaşık 150 – 200 litre civarında da depoda bulunan mazotu depoyu delerek almışlar. Polisi aradım ve bu gün polisi arayan 2. kişi benim toplam ise 7 kişi aynı olaylardan dolayı polise başvurmuş.’’dedi.

Haber Videosu


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık