Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karaman'da silahlı kavga: 1 yaralı

Karaman'da silahlı kavga: 1 yaralı

Olay, akşam saat 21.00 sıralarında Tahsin Ünal Mahallesi 32’nci Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen A.S ile M.A.K, isimli şahıslar sokak ortasında karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesi üzerine M.A.K, bir apartmanın girişine sakladığı pompalı tüfeği alarak A.S’ye doğru dört el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. A.S, ise vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Yaralı şahıs çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tüfekten çıkan saçmalar otoparkta park halinde olan 5 araca da hasar verdi. Olayın meydana geldiği sokakta tedbir alan polis, boş kovan ile hasar gören araçlarda inceleme yaptı.
Olay yerinden kaçan şüpheli M.A.K ise polisin yaptığı çalışma sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık