Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Nisan 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

Karaman'dan Suriye'ye Yardım

Karaman'dan Suriye'ye Yardım

 Karaman Beşir Derneği ile Anadolu İmam Hatip Lisesi'nce düzenlenen kampanya çerçevesinde toplanan bir tır yardım malzemesi, dualarla Hatay'a gönderildi.
Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen törene Karaman Valisi Murat Koca, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, daire müdürleri, okul idarecileri ile öğrenciler katıldı. Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Yalvaç yaptığı konuşmada, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir hadisiyle yola çıkarak mazlum Suriyeli kardeşlerimize destek olmak amacıyla yardım kampanyası düzenledik. Bizim insanımız için iyilik yapmak bir zahmet değil rahmettir. Bizim insanımız için ümit ve merhamet en büyük erdemdir. Öğrencilerimizin bu samimiyeti ve gayretleriyle bizi yarınlar noktasında ümitlendirmiştir. Kampanyamızdaki hedefimize çok kısa bir sürede ulaştık. Tüm dünyaya bir kez daha diyoruz mümin müminin kardeşidir. Kardeşlerimizin sevinci en çok bizi sevindir. Kampanyaya destek olan başta öğrenciler olmak üzere herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Yardım malzemesi yüklü tır, okunan duanın ardından Hatay'a gitmek üzere yola çıktı.




Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık