Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karamanlı Çiftçiler Cumhurbaşkanımız ile buluştu

Karamanlı Çiftçiler Cumhurbaşkanımız ile buluştu

Karaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan ÖZÇALIK, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim ERKOL ile teknik personel ve ilimizdeki çiftçilerimizden oluşan bir grup da Cumhurbaşkanımız ile bir araya gelmek üzere Ankara’ya gitti. Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen “Çiftçiler Buluşması; Üreten Çiftçi, Büyüyen Anadolu, Gelişen Türkiye” isimli programa Başbakanımız Binali YILDIRIM, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Dr Ahmet Eşref FAKIBABA ve ülkemizin 81 ilinden çiftçiler katıldı. 
Programda Cumhurbaşkanımız ERDOĞAN’ konuşmasında, “Çiftçi kardeşlerimizi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, milletin evinde, bu gazi mekânda ağırlamaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Güçlü ülke, tarım, hayvancılık ve gıda alanlarında da kendini ispatlamış ülkedir” dedi.
Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, çiftçilerimize hitaben “Ülkelerin yükselişi de çöküşü de tarımla başlıyor. Bunun için güçlü Türkiye'nin yolunun, güçlü tarımdan geçtiğini asla unutmamak zorundayız. Sizler, ekmeğinizi topraktan çıkarıyorsunuz. Sizler, her bahar ilahi bir müjdeye, bir mucizeye şahitlik ediyorsunuz. Sizler, toprağa atılan ölü tohumun filizlenmesindeki o ilahi hikmeti bizzat görüyor, toprağın bereketi ile ailelerinizi geçindiriyor, ülkemizi doyuruyorsunuz. Toprağın kahrını çekmeyenler onun kıymetini bilemezler, toprakla hemhal olmayan, vakit geçirmeyen ve yaşamayan insanın toprağı anlaması da mümkün değildir” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık