Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karamanlılar Recep Tayyip Erdoğan İçin Bağış Kampanyasına Katıldı

Karamanlılar Recep Tayyip Erdoğan İçin Bağış Kampanyasına Katıldı

Karaman’da saat 14:00 sularında parti binası önünde toplanan AK Partililer İsmet Paşa Caddesi boyunca bayraklar ve seçim müzikleri eşliğinde coşkulu bir şekilde bankaya gittiler.
AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, Karaman Milletvekili adayları Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser, Av. Hüseyin Mutlu, geçmiş dönem vekillerinden Mevlüt Akgün ve çok sayıda partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek kampanyasına katıldı.
Banka önünde açıklama yapan İl Başkanı Mehmet Er;
“Geçmiş dönem hizmetlerin devamında bu dönem şahlanış dönemi olacaktır. Allah’ın izniyle AK Parti teşkilatları ve bu güzide millet, daha önce Çanakkale Destanını yazan, 15 Temmuz Destanını yazan bu güzide millet, sayın cumhurbaşkanımıza maddi olarak desteğini de bugün burada gösterecektir.” diyerek katılımlarından dolayı partililere teşekkür etti.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık