Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Nisan 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

KARDOF'TAN HER HAFTA BİR ETKİNLİK...

KARDOF'TAN HER HAFTA BİR ETKİNLİK...

 Başkanımız Fedai ERKOCAOĞLU rehberliğinde başlayan gezimizi 2 mola vererek 13.5 km'lik parkurunu tamamladık.  Gülkaya 'dan baraja inen stabilize yol kenarı ve Gödet suyunun aşağı çığırı boyunca Üst Zengen vadisinin eşsiz manzarasında Gökçe köyüne kadar olan yürüyüşte  hava kapalı ve rüzgarlıydı, vadinin içine girdiğimizde rüzgar etkisini önemli ölçüde kaybetti. güzel bir etkinlik oldu, bolca fotoğraf çekip güzel manzaranın tadını çıkardık.

Ayrıca bu pazar günü (9 Mart 2014) 3.sünü gerçekleştireceğimiz Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde 7'den 70'e tüm Karamanlı hemşerilerimizi bekliyoruz.  TEMA, KARAMAN KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ, KARAMAN KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ VE KARAMAN BELEDİYESİ'NİN katkılarıyla gerçekleşecek olan etkinliğimizin programı şöyle olacak;

Saat 09:00 da KARAMAN BELEDİYESİNİN sağlamış olduğu araçlar ile Aktekke meydanından hareket edilecektir.

Saat 10:00 da KARDOF rehberleri eşliğinde hafif bir ısınma hareketi ve sabah sporu yapılacaktır

Saat 10:15 ısınma hareketlerinin ardından grup rehberleri eşliğinde yürüyüş belirtilen rota takip edilerek başlayacaktır. Takip edilen güzergah boyunca TEMA dan sağlanacak meşe palamutları uygun alanlara dikilecektir.

Saat: 11:30 Yürüyüş sonunda günün anısına düzenlenen flamaların dağıtılacak ve Karaman belediyesi tarafından sağlanan kumanyalar dağıtılacak. Faaliyet bitimini takiben, Gökçe Çamlığından başlanıp Dere Köy piknik ve mesire alanında sona erecek olan toplam 7 kilometre uzunluğundaki yürüyüşe isteyen gönüllüler katılabilecek.

Sonraki etkinliğimiz ise 4.sünü düzenleyeceğimiz 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma yürüyüşü  16 Mart Pazar günü yapılacak. Karadağ'ın Zirvesinden aşağı doğru planladığımız yürüyüşe tüm doğa dostlarını bekliyoruz.

Kardof Basın Sözcüsü İlker ÖZBAY

önümüzdeki haftalarda faaliyetlerimize devam edeceğiz. Kardof olarak amacımız;  doğa ile insanları kaynaştırmak ve sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak. Faaliyetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için bizi sosyal medyada takip edebilir ve sitemizden faaliyetler ile ilgili geniş bilgi edinebilirsiniz dedi.






Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık