Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Kavuklu Ve Pişakar Hem Güldürdü Hem Düşündürdü

Kavuklu Ve Pişakar Hem Güldürdü Hem Düşündürdü

İçişleri Bakanlığının desteklediği, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Genç Demokratlar Vakfı`nın proje paydaşı olduğu, Rize Dernekler Federasyonu tarafından bağımlılıkla mücadele adına hazırlanan “Geleneğe Bağımlı, Bağımsız Gelecek` adlı tiyatro gösterisi Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda öğrencilerle buluştu.
Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği programda, Kavuklu ve Pişakar karakterleri ile öğrencilere bağımlılık konusunu mizansen bir dille anlatıldı. Yaklaşık yarım saat devam eden orta oyununda bağımlılığın gençlerimizi nasıl tehdit ettiği, ne gibi büyük zararlara yol açtığı sık sık vurgulanırken, oyun sonunda soru cevap yapıldı.
Böylesine anlamı bir projeyi Karamanlı gençlerle buluştukları için mutlu olduklarını belirten Rize Dernekler Federasyonu Genel Sekteri ve Proje Koordinatörü Abdurrahman Aksu,” Bizler İçişleri Bakanlığı’nın desteği Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Genç Demokratlar Vakfı’nın proje ortaklığıyla Rize Dernekler Federasyonu olarak bir yola çıktık. Bu yolda hedefimiz; geleceğimiz olan sizleri güçlü ve müreffeh Türkiye’nin gelecekte yer alması için bağımlılıktan uzak yetişmesidir. Bugün de Karamanlı öğrencilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Program sonunda yapılan soru cevaplara öğrencilerimizin verdiği cevaplar bizlere gösterdi ki Karaman’da oyunumuz amacına ulaşmış. Böyle bir projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Bağımlılıkla mücadelede çalışmalarına devam ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, “Güçlü ve büyük bir Türkiye sağlıklı nesillerle yetişir. Bizler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi olarak bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü gençlerimiz bizim için çok değerli. Bugün yine Rize Dernekler Federasyonu tarafından bağımlılıkla mücadele adına hazırlanan “Geleneğe Bağımlı, Bağımsız Gelecek` adlı tiyatro gösterisi öğrencilerimizle buluştu. Programa  katılımın fazla olması gerçek anlamda mutluluk verici. Projeye değer vererek öğrencilerimizi buraya kadar getiren değerli öğretmenlerimize de teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bağımlılıkla mücadele konusunda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz ve gençlerimize bu çalışmalarımızla yol göstereceğiz” diye koştu.
Program, Rize Dernekleri Federasyonluğu Başkanlığı tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ve Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen’e plaket takdim edilmesi ve günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık