Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Kazımkarabekir İlçe Futbol Sahasında Çalışmalar Devam Ediyor

Kazımkarabekir İlçe Futbol Sahasında Çalışmalar Devam Ediyor

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Kazımkarabekir ilçesinde yapımı devam eden tam standartlarda sentetik futbol sahasında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkilerden bilgi aldı. İl Müdürü Ali Osman Bebek’e incelemelerde Kazım Karabekir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şakir Çolak eşlik etti.
Özellikle amatör futbol takımlarının antrenman ve müsabaka sahası ihtiyacını da karşılayacak olan bu önemli yatırım, 32 bin 436 metrekare arazi üzerinde, 110x72 ölçülerinde, 250 kişilik seyirci kapasiteli ve soyunma odalarından oluşan bir kompleks şeklinde hizmet verecek. Kompleksin ayrıca zemin, etüd ve peyzaj çalışmalarının yanında aydınlatma sistemi ile daha cazip hale gelmesi planlanıyor.
Kazım Karabekir ilçesinde yapımı devam eden bu önemli yatırım ile gençlerin daha modern tesislerde spor yapma imkanı sağlanırken, tesisin yıl içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık