Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

03 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Toplanıyor

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Toplanıyor

Kent Konseyi Başkanı olduğu günden bu yana önemli hizmetler gerçekleştiren ve “Önemli olan bu hizmetlerin devamlılığıdır” diyen Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven şunları söyledi:
    “Kent Konseyi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana hızlı bir şekilde yapılanmamızı yeniledik. Kent Konseyi bünyesinde ilk defa Engelliler Meclisi ve Çocuk Meclisini kurduk. Kadın Meclisimizi baştan aşağı yeniledik. Diğer taraftan oluşturduğumuz alt çalışma gruplarımızla oldukça geniş bir kitleye hitap eden bir oluşum haline geldik. Her kesimden bireyleri bünyemize dâhil etmek sureti ile katılımcı bir yönetim anlayışı benimsedik. Bu sayede önemli hizmetler gerçekleştiriyoruz ve bu hizmetlere devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz bütün hizmetlerde bizlere destek olan Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bu Perşembe günü yapacağımız Gençlik Meclisimizin Genel Kurulu ile bu meclisimizin de yapılanmasını yeniden oluşturacağız.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık