Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Kılbasanda Asfalt Çalışmalarında Sona Gelindi

Kılbasanda  Asfalt Çalışmalarında Sona Gelindi

Çalışmaları yakından takip eden İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener TERLEMEZ, Kılbasan köyünde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışan ekipleri ziyaret etti. KAPAR ve TERLEMEZ’e; İl Genel Meclisi Üyeleri Osman AYDIN ve Mehmet YAKARŞİMŞEK ile Yol ve Ulaşım Müdür V. Hüseyin ALPARSLAN eşlik etti.
2018 programı doğrultusunda devam eden çalışmaların üç koldan sürdürüldüğünü dile getiren yetkililer: “Kılbasan Köyümüzde 1. Kat asfalt ve sıkıştırma işi tamamlanmak üzere. Yıllardır sorunlu olan yollarımız birer birer çözüme kavuşuyor. Gece gündüz özveriyle çalışan Yol ve Ulaşım Şube Müdürümüz ve ekibine bizler de teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyoruz.
Ayrıca İlçelerimizde yürüttüğümüz yol yapım ve asfalt çalışmalarında kullandığımız ‘asfalt robotu ve trançher’ desteği için Belediye Başkanımız Sn. Ertuğrul ÇALIŞKAN’a da teşekkür ediyoruz.” Dediler.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık