Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ Rektörü Akgül’ün Anneler Günü Mesajı

KMÜ Rektörü Akgül’ün Anneler Günü Mesajı

Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü, tüm dünya insanlarının ortak bir şekilde anneliğin önemine vurgu yaptığı ender günlerden birisidir. Çünkü annelik; geçmişten günümüze kadar kutsal kabul edilen, hatta yalnız insanlar için değil tüm canlılar için değerli görülen ve anne olan canlılara özel bir muamele gerektiren istisnai bir durumdur.
Her ne kadar annelik, tabiat kanunlarının bir sonucu gibi değerlendirilse de herkes şunu bilir ki o, doğa yasalarının en gözdesi ve en içimize işleyenidir. Çünkü annelik, varoluşumuzun hikayesini anlatır, hücrelerimize nakşedilen sırları yansıtır, insan olarak sorumluluklarımızı hatırlatır. Bu nedenle annelerimiz, vazgeçilmez nitelikte değerli varlıklarımızdır; yaşama dair ilham kaynağımız, tüm insanlarla olan gizemli bağımızdır.
Hayatımızda bu kadar derin yeri olan annelerimiz; muamelelerin en güzeline, her türlü hürmet ve içten sevgiye layıktırlar. Anneliğin daha da yüceltileceği, değerinin artarak hayatımızdaki yerinin güçleneceği bir dünya temennisiyle tüm annelerin Anneler Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, kendilerine selam ve hürmetlerimi sunuyorum."

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık