Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

07 Mayıs 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ’DEN EVLİLİK OKULU EĞİTİCİLERİNE KURS

KMÜ’DEN EVLİLİK OKULU EĞİTİCİLERİNE KURS

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sürekli Eğitim Merkezinin, Karaman Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karaman Müftülüğü işbirliğiyle düzenleyeceği "Evlilik Okulu Eğiticilerin Eğitimi Programı" 6 Ocak’ta KMÜ’de başlayacak.

Evlilik öncesinde aile, evlilik, çocuk eğitimi temel konularını kapsayan eğitime tüm önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora mezunları katılabilecek.

06-29 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılacak 100 saatlik eğitim, KMÜ Kamil Özdağ Fen Fakültesinde hafta içi 16.00-20.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 100 saatlik eğitimin ücreti 380 TL olacak.

Kurs Sonunda Sertifika Verilecek

Kursa katılan ve hem teorik hem de uygulamalı sınavda başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek ve katılımcıların eğitmenlik becerilerini güçlendirmeleri için vaka sunumları yapmaları sağlanacak. Kursiyerler Üniversite, Belediye, Müftülük ve Milli Eğitim Müdürlüğünden temsilcilerin katıldığı jüri ve diğer katılımcılara “Örnek Sunum” yaptıktan sonra sertifika almaya hak kazanacaklar. 

Kursa başvurular, KMÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yapılacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık