Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ’ye Üç Yeni Uygulama Ve Araştırma Merkezi

KMÜ’ye Üç Yeni Uygulama Ve Araştırma Merkezi

22 Ekim 2018 tarihli ve 30573 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanan kararla üniversite bünyesinde Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Çocuk Üniversitesi), Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Tercüme ve Tashih Uygulama ve Araştırma Merkezi faaliyete geçti. 
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni kurulan uygulama ve araştırma merkezlerinin hayırlı olmasını dileyerek, merkezlerin alanları ile ilgili sektörlerde fayda sağlayacağını ve önemli bir eksiği kapatacağını söyledi. 
"Tercüme ve Tashih Uygulama ve Araştırma Merkezi, üniversitemizin dil konusundaki hassasiyetinin bir neticesidir. Diğer iki uygulama ve araştırma merkezimiz ise çocuklar ve özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler için düşünülmüş, toplumsal ve eğitsel yönü oldukça güçlü akademik birimlerimizdir." diyen Rektör Akgül, "Üniversite olarak sorumluluk duyduğumuz her alanda milletimize en üst düzeyde hizmet etmek için tüm mensuplarımızla birlikte çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Yeni kurulan uygulama ve araştırma merkezlerimiz bu gayemizin bir parçasıdır. Üniversitemiz bundan sonra da beklenti ve ihtiyaçları zamanında karşılayarak toplumla daha çok buluşan, şehir-üniversite bütünleşmesine daha fazla katkı sunan ve yeni akademik çalışma alanlarını destekleyen projelere imza atacaktır." şeklinde konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık