Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Köylerimizin Ve Mahalle Arazi Yolları Hızla Yapılmaya Devam Ediyor

Köylerimizin Ve Mahalle Arazi Yolları Hızla Yapılmaya Devam Ediyor

Muğlu"Köylerimizin Ve Mahalle Arazi Yolları Hızla Yapılmaya Devam Ediyor,  emeği gecen herkese teşekkür ederiz."
Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU Tarım sezonun açılması ile bozuk olan arazi yollarımızın genişletme, kumlama ve stabilize çalışmalarının yapılması konusunda Belediye Başkanı Ertuğrul ÇALIŞKAN ve İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin GÜNGÖRER ile bir araya gelerek arazi yollarımızın yapılması konusunda konuşuldu.
. Yapılan görüşmede; Başkan Çalışkan mücavir alan içerisinde olan arazi yollarını yapmaya Alaçatı Köyü İle kumlama ve genişletme çalışmalarına başlandığını bu çalışmaların Kılbasan yolu Göztepe güzergâhı ile devam edeceğini belirtti. 
İl genel Meclisi Başkanı Güngörer; Karaman İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri, program doğrultusunda yol düzenleme, genişletme ve kumlama çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürmeye devam ediyor. Ayrıca arazi yolları da kumlama ve düzeltme çalışmalarımızda kısa bir sürede başlayacaklarını belirtti.
Muğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Belediye mücavir alan içinde olan Alaçatı Köyü genişletme, kumlama ve stabilize çalışmaları tamamlanarak yol trafiğe açıldı.
Karaman Belediyesi Fen işleri ve İl genel Meclisimiz Yol Şube Müdürlüğü tarafından yolların bakım ve onarım çalışmalarının seri bir şekilde devam ediyor.Merkez mahallelerimize bağlı mücavir alandaki tüm arazi yol çalışmaları ve Köylerimizde program dahilin de bitirileceği açıklamasında bulunuldu.Muğlu” Belediye Başkanımız Ertuğrul ÇALIŞKAN ve İl genel Meclisi Başkanımız Celalettin GÜNGÖRER ve ekiplerine Yönetim Kurulum, Üyelerim ve Üreticilerim adına Teşekkür Eder, Şükranlarımı Sunarım.”dedi

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık