Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

23 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

KTSO’DA GERGİN TOPLANTI !

KTSO’DA GERGİN TOPLANTI !

 Gerçekleşen toplantıya Ticaret ve Sanayi odası başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Ticaret ve Sanayi odası başkanım Mustafa Toktay ‘’5174 yasa çerçevesinde her altı ayda bir yapmamız gereken bu toplantıyı eski binamız fiziki yapısından dolayı yapmadık ama bundan sonra yeni binamızda bu toplantıları yapmayı planlıyoruz. 
Bunun yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti il başkanlarımız ile bir araya gelerek, geçmişte olduğu gibi bir araya gelerek Karaman’ın sorunlarını çözelim istedik.’’ dedi. 
Toktay’ın konuşmasının ardından toplantıya katılan siyasi parti ile sivil toplum kuruluşlarının başkanı söz alarak konuştu.
Ziraat odası başkanı Recep Muğlu yaptığı konuşmada Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Mustafa Toktay’ın toplantının oda seçiminin öncesinde yapılmanın uygun olmadığını söylerek ‘’ yapılan bu toplantının KTSO’nun seçim öncesi yapılması hiç hoş olmadı.’’dedi. Bu sözlerin üzerine Toktay tekrar söz alarak ‘’benim henüz KTSO’ya başkan adayı olacağım bile belli değil. 
Bu şekilde değerlendirmeniz yanlış bir tabirdir.’’ dedi.

Ardından söz alarak konuşan MHP il başkanı İsmet Hatipoğlu ‘’ Bu toplantılar Karaman’ın geleneğinde 20 yıl önceden başlar. Fakat son yıllar içerisinde gerek siyasi parti il başkanlarının değişmesi gerekse sivil toplum başkanlarının değişmesinden kaynaklanan üslup değişikliği sebebi ile yapılmamaktadır.’’dedi. 
Giden Vali Süleyman Kahraman’ı eleştirerek sözlerine ‘’ Yaklaşık iki yıl öncesine kadar biz ayda bir araya gelerek bu toplantıları yapıyorduk. 
Fakat burada söylemeyi uygun görüyorum giden vali Süleyman Kahraman toplantılarda biraz daha yukarıdan kavramasından kaynaklanan politize edilmiş bir toplantı olduğu için kendi aramızda istişare ederek bu toplantıların çok veremli olmadığı kararını aldık. Fakat geçtiğimiz aylarda il başkanları ile bir araya gelerek bu toplantıları tekrar yapmamız gerektiği konusunda hem fikir olduk. Ancak ilk toplantıyı üstlenen İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır nedense bir türlü gerçekleştirmedi. 
On kasım kutlama programında bir araya geldiğimizde bizzat Bayır’ın yanına giderek eğer bu toplantıyı siz yapmayacaksanız ben üstleneceğim, otuz kişi ile bir araya gelerek yemek yemenin maliyeti ne olacak ki dedim. 
Başkan on gün müsaade isteyerek bütçe görüşmesi var ardından yapacağım dedi. başkanın yapacağım demesinin üzerinden yaklaşık 3-4 ay geçti ve sonunda KTSO bu toplantıyı yaparak bizleri bir araya getirdi’’ dedi.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık