Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Kurban Bayramı Kutlama Mesajları

Kurban Bayramı Kutlama Mesajları

KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI´NDAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI 

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet ÇELİK  ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan ALKAN Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, bayramların dostlukları ve kardeşlikleri büyütmek için, en güzel vesileler olduğunu vurguladılar. Yayınladıkları mesajda; 

“Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Bayram’a daha kavuşabilmenin sevinci içerisindeyiz.

Bu günler; umutların tazelenmesi, küslüklere son verilmesi ve yaşamın koşturması içerisinde zaman zaman unuttuğumuz güzel değerlerin tekrar hâkim kılınması bakımından en iyi fırsattır.

 

Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Milletimizin Mübarek Kurban Bayramını can-ı gönülden kutluyoruz.”dediler.

…………………………………………………

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan MUĞLU mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

"Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en yüksek düzeyde yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. tarihimizin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayramlardır.

      Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik ve beraberliğin, dostluk duygularının güçlendiği, insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden ulvi ve müstesna günlerdir. özellikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

   Bu duygularla Kurban Bayramınızı en samimi duygularımla kutlar, paylaşmanın ve yardımlaşmanın esas olduğu, sevgi, kardeşlik, dostluk ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmanızı temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.

……………………………………………………..

REKTÖR AKGÜL’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birlik ve beraberlik, kardeşlik ve dostluk, dayanışma ve yardımlaşma duygularının en samimi şekilde hayatımıza yansıdığı bayramlarımızdan birisi olan Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 

Sevgi ve merhametin toplumumuzun bütün kesimine yayıldığı, dargınlıkların son bulduğu ve sorumluluklarımızın bilincinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin gözetildiği, son dönemde yaşanan küresel olaylar neticesinde ülke olarak çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz milli birlik ve beraberliğimizin can bulduğu, ülkemizin yanı sıra tüm İslam coğrafyasında huzurun ve bereketin hâkim olacağı bir bayram geçirebilmek en büyük temennimizdir. 

Bu vesileyle başta Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olmak üzere bütün Karamanlı hemşehrilerimizin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutlar; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”

……………………………………………..

 

İL MÜDÜRÜ KUNTOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kutoğlu Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu yayınladığı mesajında; 

“Vatan bahsinde teferruatı hiçe sayan milletimiz, içerisinde bulunduğu süreçte birlik ve beraberliği hat safhada yaşamaktadır. Bu iklim içerisinde bayrama girerken Allah’a ve kullara yakınlaşma vesilesi olan kurbanlıklar kesilecek, en yakınımızdan en uzağa paylaşmayı kardeşlik vesilesi kılacağız.

Necip bir milletin fertleri olarak zorlukları ancak birlikte aşmanın kolaylığını dosta ve düşmana her daim göstermişiz. Birliğimizin, dirliğimizin sarsılmaz kaynağı olduğunu çok iyi idrak ediyoruz. Bu bilinçle bayramı, kardeşliğimizi pekiştiren bir fırsat olarak görmeli, paylaştıkça artan bereketin tüm ölçütlerin üstünde bir değer olduğunu hatırda tutmalıyız.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, hep bir arada huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, tüm eğitim çalışanlarımızın, velilerin ve sevgili öğrencilerimizin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar; sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık