Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Larende Ve Sümer Mahallesi’nde Asfaltsız Sokak Kalmadı

Larende Ve Sümer Mahallesi’nde Asfaltsız Sokak Kalmadı

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz sezonu ile birlikte başlattığı asfalt ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Altyapısı tamamlanmış bölgelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, son olarak Larende ve Sümer Mahallesi’nde sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Bu bölgede kapsamlı bir çalışma yapan ekipler, Larende Altgeçidi, Ahmet Öktem Caddesi ve 40 sokakta yaptığı asfalt çalışmasıyla Larende ve Sümer Mahallesi’nde asfaltsız yol bırakmadı. Öte yandan fen işleri ekipleri 2. TOKİ ile 3. TOKİ’yi birbirine bağlayan yolu da asfaltlayarak ulaşıma açtı. 

Larende ve Sümer Mahallesi’nde tüm yolların sıcak asfaltla kaplandığını söyleyen Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bu iki mahalledeki alt ve üstyapı çalışmalarının sezon başından beri koordineli bir şekilde devam ettiğini ifade ederek yağmur suyu, içme suyu ve doğalgaz hattının tamamlanmasıyla birlikte başlayan asfalt ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığını belirtti.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık