Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Mehmet Emin Tekpınar Aday adayı oldu

Mehmet Emin Tekpınar Aday adayı oldu

AK Parti 31 Mart seçimlerinde Ermenek’ten başarıyla çıkmak için araştırmalarını hızla yürütüyor. Daha önce İstanbul ve Konya Belediyesinde de görev yapan Mehmet Emin Tekpınar Ermenek’ten Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu Karaman il Başkanlığına yaptı.
Neredeyse adaylığına kesin gözüyle bakılan Mehmet Emin Tekpınar 31 Mart seçiminde arahatbir şekilde seçimi almayı planlıyor.
 
Karamaninsesi.com’a açıklamalarda bulunan Tekpınar; “ Doğup büyüdüğüm cennet vatana ahde vefa borcumuzu ödemek için son kez yola çıktık. 30 yıllık bürokrasi deneyimimizin 10 yıla yakını belediye müfettişliği, İstanbul, Karaman, Konya Belediye Başkan yardımcılıkları derken 25 yıla yakın ömrümüz belediyecilikte geçti. Siyasette ilk yolculuğumuza 2004’te, Ermenek hizmet hayaliyle başladık. İstanbul Büyükşehirden koşup geldik o dönem nasip olmadı ama memlekete hizmet sevdası ve hayali bitmedi ölmeden ahir ömrümüzde bu kadar tecrübe toprak olmadan güzel vatana hizmet edelim diye yola çıktık. Memleketteki kanaat önderi birçok dostları ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Ülke siyasetinde önemli mevkilerde bulunan, başta değerli hemşerimiz, bakanımız Lütfi Elvan olmak üzere, İl Başkanımız, milletvekillerimiz, eski yeni teşkilat başkanlarımızın görüşlerini aldık, onların, halkımızın teveccühünü gördüğümüz için 2019 seçimlerinde Ak Partiden Belediye Başkan Aday Adayı olmaya karar verdim. Allah nasip ederse, aday olursak hiçbir parti gözetmeksizin tüm Ermenekliyi kucaklayacak şekilde çalışmalara başlayıp, kazandığımız takdirde cennet vatana neler yapacağımızı anlatacağız.” Dedi.
 
Mevcut Belediye Başkanı Uğur Sözkesen’in aday olmayacağını açıklamasının ardından yarıda kalan projeleri hızlı bir şekilde devam edeceğinin altını çizen Mehmet Emin Tekpınar şunları söyledi; “Model olarak Ermemek ilçemize hizmeti geçmiş olan merhum Emin Hami Koçaş, Halil Akbulut gibi tüm değerli belediye başkanlarının zor şartlarda yaptığı çalışmaları ve halen Sayın Uğur Sözkesen kardeşimin yarıda kalan hizmetlerine aşkla devam edip, inşallah daha büyük hizmetlere elimizden geldiğince imza atacağız. Başta güzel memleketin istihdamına yönelik olarak kapanan kömür ocaklarımızın yeniden açılması, yeni istihdama yönelik hizmetlerin yatırımların gelmesi, eski Ermenek’in tekrar ayağa kalkması için İstanbul, Ankara, Konya, Antalya, Mersin tüm Ermenek lobisiyle makro düzeyde çalışmalar başlarak, ilçemizin tarihi turistik önemi, barajı, doğası, havası, yeşilinin tanıtımı icin son teknoloji tanıtım filmleri, reklam materyalleri kullanılarak tüm Türkiye’ye anlatılacak.” Dedi.
 
Mehmet Emin Tekpınar açıklamasının devamında; “İç ve dış turizmle ülkemizin gelişmesi sağlanacak. Yarım kalan hizmetlerin yanında acil olarak katlı otoparkla şehir trafiğinin rahatlatılması, eski pazar yerimizin eski haline getirebilmesi haftada Pazartesi Cuma gibi iki pazar kurulması gibi yüzlerce, bir aylık, üç aylık, yıllık olmak üzere makro planlarla yeşil Ermenek tarihteki güzel yerini alacak. Tüm hemşerilerimize yönelik sosyal projelerle inşallah Ermenekliler yazlık kışlık memleketlerine dönecekler, baba ocağı ana kucağının sevgisini memlekette bulacaklar. Ahir ömrümüzde ne kadar bilgi birikim tecrübemiz varsa cennet vatan bildiğim memleketime gece gündüz demeden gerekirse bakanlıkların önünde çadır kurup Ankara-Ermenek hattını yapacağız. Amacım Rahmetli anam babam tüm geçmiş ecdada hayırlı evlat olmaktır. Tüm dostların hayır duasına muhtacım. Amacım ne makamdır ne ranttır. Tüm hemşerilerimize sevgi selam saygılarımı sunarım.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık