Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

02 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

MEZARLIK BİLGİ SİSTEMİ HİZMETE GİRDİ

MEZARLIK BİLGİ SİSTEMİ HİZMETE GİRDİ

Kent yönetiminde ve vatandaş odaklı belediyecilik hizmetlerinde çağın gereklerini yakalayan, bilgi teknolojilerinin avantajlarından yararlanan ve bilgiye dayalı belediyeciliğe geçişi sağlayan Karaman Belediyesi, bu bağlamda yeni bir hizmeti daha vatandaşlarla buluşturdu.

Karaman Belediyesi, vatandaşlarımızın şehir mezarlığında, yakınlarının defnedildiği mezarlarını daha kolay bulabilmeleri için önemli bir sistemi hizmete sundu. Mezarlık bilgi sistemi ile artık kabirler, daha kolay bir şekilde bulunabilecek.

Mezarlık girişindeki hizmet binasının hemen yanı başına kurulan sistemde; meftâ bilgilerinin çeşitli kriterlere göre sorgulanması, meftâ hakkında bilgi alınması, mezar yerine kadar kısa yol bilgisinin harita üzerinde sunulması, boş mezar yerlerinin sorgulanması gibi işlevler yer alıyor.

Vatandaşlar Teknolojik İmkânlardan Yararlanıyor

E-Belediyecilik ve T-Belediyecilik hizmetleri ile vatandaşların belediye ile ilgili işlemlerini kolaylaştıran Karaman Belediyesi’nde, 444 25 70 nolu telefonla birçok işlemi gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca vatandaşlar www.karaman.bel.tr internet sayfasına girerek; su borcu ve emlak borcunu da 7 gün 24 saat ödeyebiliyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık