Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

M.H.P Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı'nın yeni yıl mesajı

M.H.P Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı'nın  yeni yıl mesajı

Savaş Kalaycı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş KALAYCI, Yeni yıl dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak başta Karamanlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu bir yıl diledi.

Yeni yılın yeni umutları ve yeni güzellikleri de beraberinde getirmesini temenni eden KALAYCI; “2019 yılının şehrimizde, ülkemizde ve tüm dünyada sevgi, kardeşlik, birliktelik ve hoşgörü duygularının arttığı, huzur ve güvenin tesis edildiği güzel bir yıl olmasını diliyorum.” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş KALAYCI yayınladığı mesajda; “2019 yılının mutlulukların arttığı, umutların tazelendiği, duaların kabul gördüğü ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum. Ülkemizin, milletimizin birlik ve dirliğini bozmaya yönelik olarak içeride ve dışarıda oynanan oyunlardan ve ekonomik sıkıntılardan dolayı oldukça zor geçen bir yılı geride bırakıyoruz. Feraseti, metaneti, sabrı ve fedakârlığı ile çok sıkıntılı ve zorlu süreçleri geride bırakan milletimizin yeni yılla birlikte feraha ve huzura kavuşması en büyük temennimizdir. İnşallah önümüzdeki dönemde şehrimizi daha yaşanabilir kılacak; insanlarımızı daha huzurlu ve daha mutlu edecek çalışmaları hep birlikte gerçekleştirecek, projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz. 

Bu vesile ile başta değerli hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimize sağlıklı, huzurlu, mutlu ve umut dolu bir yıl diliyor; selam, sevgi ve en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum” dedi. 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık