Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Nisan 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI AV.OKTAY YILMAZ’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI AV.OKTAY YILMAZ’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

 Bu mübarek gün ve gecelerde, birliğimizin ve dirliğimizin ne kadar önem taşıdığını daha iyi idrak etmemiz gerektiğini bilmemiz lazım” dedi.
Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Av.Oktay YILMAZ, kandil günlerinin, insanların yüce yaratıcı ile olan bağların yeniden gözden geçirme ve bu manevi iklimden yararlanmaları için büyük fırsatlar sunduğunu söyledi. Bu mübarek gün ve gecelerin faziletinden en güzel şekilde istifade edilmesi gerektiğine dikkat çeken YILMAZ, mesajında şunları ifade etti:
“Bugün üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’ni idrak etmenin sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek gece Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) insanlığa ve bütün alemlere müjdelendiği müstesna bir gündür. Bizler de üç ayların Müslümanlar için ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını ve bu manevi ayların faziletlerinden istifade etmek için dua edeceğiz. Başta Karaman’ın ve tümTürk , İslam Aleminin Regaip kandili’nin tebrik eder, devletimize, milletimize, huzur ve barış getirmesini dilerim”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık