Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

MHP’nin Seçim Tırı Mahalle Etkinliklerine Devam Ediyor

MHP’nin Seçim Tırı Mahalle Etkinliklerine Devam Ediyor

31 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlere hazırlık çalışmaları kapsamında faaliyet ve organizasyonlarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, bir yandan esnaf gezilerine devam ederken diğer yandan da seçim tırının etkinlik yaptığı mahallelerde halkla buluşuyor.

 

Yaklaşık 15 gündür şehrimizde seçim çalışmalarına katılan seçim tırı, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşların büyük ilgi ve beğenisi ile karşılaşıyor. Başkan Adayı Savaş Kalaycı’nın Karaman için hazırladığı projelerin tanıtıldığı ve çeşitli ikramların yapıldığı seçim tırında, etkinlik yapılan mahallelerde vatandaşlar için Bereket Sofrası da kuruluyor.

 

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran Kalaycı, vatandaşların gösterdiği ilgi ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken, “Bizlere gösterilen bu ilgiye, duyulan güvene ve verilen desteğe asla kayıtsız kalmayacağız. Halkımızın teveccühlerine çok çalışarak ve hizmet üreterek karşılık vereceğiz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık