Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

04 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Muhtarlar Derneğinden Arabaşı Programı

Muhtarlar Derneğinden Arabaşı Programı

Karaman Muhtarlar derneği dün akşam Demosan Otel’de Arabaşı programı düzenledi. Yoğun ilginin gerçekleştiği programa Karaman Milletvekili Recep Şeker, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, KTSO Başkanı Mustafa Toktay, Esnaf Odaları Başkanı Bayram Uysal, Eski Belediye Başkanı Ali Kantürk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin, CHP İl Başkanı Atakan Ünver ve daha birçok STK temsilcisi ve muhtarlar katıldı.
Açılış konuşması yapan Karaman Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay, programa katılan misafirlere teşekkür ederek bu organizasyonun artık her sene yapılacağını söyledi. Programa katılmak isteyip kar yağışından dolayı katılamayan diğer köy muhtarlarına da teşekkür etti.
Mahalle ve köy muhtarlarına seslenen Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan bütün mahalle ve köy muhtarlarını ekip arkadaşı olarak gördüğünü belirterek, Beraber yeni Karaman’ı imar edeceklerini sözlerine ekledi. Muhtarların sorunlarını çözme noktasında tüm görüşlere açık olduğunu sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan önümüzde günlerde büyük bir toplantı düzenleyerek Mahalle ve köylere hizmetin daha iyi ve hızlı bir şekilde gitmesi noktasında muhtarlarla istişare edeceklerini belirtti.
 
Arabaşı Programına katılan Karaman Milletvekili Recep Şeker, Muhtarlar Derneğinin bu kaynaşma programını düzenledikleri için çok teşekkür ettiğini söyledi. AK Parti Hükümetinin Muhtarlara verdiği önemin altını çizen Milletvekili Recep Şeker, önümüzde ki ayda Muhtarların Maaşlarının da 1.300 TL olacağının müjdesini verdi. Ülkeye hizmetin ilk kapısının muhtarlık olduğunu belirten Milletvekili Recep Şeker; “ AK Parti Hükümeti devletin tüm kadrolarını hizmet için daha canlı tutmaya çalışmaktadır. Bu noktada Muhtarlarımızın önemini çok iyi biliyoruz. Vatandaşların sorunlarına bizzat şahit olan Muhtarlar bizim ekip arkadaşlarımızdır. Onların isteklerinin neredeyse hepsini yerine getirmeye çalışıyoruz. Gerek Mahalle muhtarları gerekse köy muhtarları sorumlu olduğu alanlarda hangi hizmetin gelmesini istiyorsa hemen onu sağlıyoruz. Böylelikle devletin imkânları doğru yerde doğru şekilde harcanmaktadır.” Dedi.
Konuşmaların ardından misafirler canlı müzik eşliğinde arabaşı çorbalarını içerek sohbet ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık