Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Mustafa Sarı’dan Hasan Uçar’a ziyaret

Mustafa Sarı’dan Hasan Uçar’a ziyaret

Ticaret odasının önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimleri hakkında Gazeteci Hasan Uçar’a bilgi veren Mustafa Sarı; “Ticaret Odalarının yerel ekonomide lokomotif hizmetlerinde önemlidir. Bu bağlamda Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine hizmet için talip olduk.” Dedi.
Karaman’da meslek odası esnaf ve iş adamlarından oluşan meslek sektörlerine yönelik Ticaret Odasının hizmet kalitesini artırmaya ve meslek grupları arasında birlik beraberlik ve dayanışmayı güçlü kılacak somut adımlar atılmasının da gerektiğini vurgulayan KTSO Başkan Adayı Mustafa Sarı, bu anlamda da göreve talip olduklarını dile getirdi.

Hasan Uçar’a haber70.com’un hayırlı olması dileklerinde bulunan Mustafa Sarı; “ Medya her dönem olduğu gibi günümüzde de önemini korumaktadır. Bir nevi kamu hizmeti olan gazeteciliği adil ve tarafsız bir şekilde yapmanızı temenni ederim” dedi.

Mustafa Sarı’nın ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Haber70.com’un Genel Yayın yönetmeni Gazeteci Hasan Uçar, Ticaret odası seçimleri noktasında Mustafa Sarı’ya başarılar dileyerek destekçisi olacaklarını söyledi.

Beğendim 5 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık