Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Okullar Arası Badminton İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Okullar Arası Badminton İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Okul sporları faaliyet programında yer alan ve Yunus Emre Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Okullar Arası Yıldızlar Badminton İl Birinciliği müsabakaları 9 okuldan 45 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. 
Kızlar ve erkekler kategorilerinde bir birinden çekişmeli maçların oynandığı müsabakalarda her iki kategoride de birinci olan Zübeyde Hanım Ortaokulu büyük bir başarıya imza atarak, bölge müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazanan takım oldu.
Müsabakalarda oluşan genel sıralamada erkeklerde Mümine Hatun Ortaokulu ikinci, Kazım Karabekir Ortaokulu üçüncü, Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu dördüncü oldu. Kızlar kategorisinde ise Mümine Hatun Ortaokulu ikinci, Kazım Karabekir Ortaokulu üçüncü ve Sabiha Gökçen Ortaokulu dördüncü oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde başarılı olan sporculara kupa ve madalyaları verildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık